NEWS

Een training met dubbele gevoelens......
In tegenstelling tot het troosteloze weer van gisteren was het vandaag een geweldige fietsdag, fris maar volop zon!
Helaas zijn we de training vandaag gestart zonder Laura. Het herstel na iedere training vergt te veel van haar lichaam en dit heeft haar doen besluiten om te stoppen met de trainingen. Vanaf nu zal Laura het begeleidingsteam komen versterken en blijft dus actief bij onze prestatietocht betrokken 🙂👍.
Via de Zeelandsestraat zijn we vanuit Millingen vertrokken naar Leuth, om vervolgens via zyflich, Wyler en Groesbeek opnieuw de zevenheuvelenweg te overwinnen . Na Berg en Dal en een stukje Nijmegen Oost werd genoten van de overheerlijke Pasta die Rutger voor ons had gemaakt.
Via de Groenlanden ging de tocht verder richting Ooij, Persingen en wederom Ooij. Het laatste stuk van de route was de "good old" dijk richting Kekerdom en Millingen.
Met de thuishaven in zicht ging het in de laatste kilometers behoorlijk mis. Willy kwam tijdens een valpartijtje ongelukkig terecht op zijn enkel, met als gevolg dat zijn kuitbeen net boven zijn enkel afbrak. Voor Willy zal het trainen zoals hij (positief als hij is) zelf zegt "voorlopig" voorbij zijn. Wij wensen Willy veel sterke toe bij het herstel!

Aantal kilometers: 49,4 km
Totaal aantal kilometers getraind: 373,1 km

lees meer ..

© 2020 Juliana Bicycle Team